Bel ons Email ons
Nederlands | English

Mar Recruitment

 

Mar Recruitment is een toonaangevend executive search bedrijf. Wij zoeken voor opdrachtgevers in de Benelux gedreven en hoogopgeleide professionals en managers met meerdere jaren relevante werkervaring. Onze focus: middel & senior management rollen en specialistische functies.
Onze methode: executive search.

 

Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers in executive search, verstaat Mar Recruitment de kunst om snel de geschikte kandidaten daadwerkelijk te verbinden aan uw organisatie. Snelheid, professionaliteit en integriteit kenmerken ons 5 stappen rekruteringsproces. Wij versterken uw organisatie met talenten en leiders die niet alleen passen bij het gezochte profiel maar ook binnen de cultuur van uw bedrijf.

 

Mar Recruitment zoekt specialisiten en managers met meerdere jaren relevante werkervaring. Onze klanten zijn toonaangevende nationale bedrijven en multinationals met een vestiging in Nederland of België. Mar Recruitment bemiddelt enkel voor vaste posities en is actief in vele branches en functiedisciplines. 

 

Mar Recruitment is een onderdeel van ISPA, the International Search Partners Association. Met kantoren in meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten, bieden wij onze klanten een passende oplossing voor hun internationale recruitment vraagstukken. Ga voor meer info over ISPA en haar leden naar onze internationale website www.ispasearch.net

 

 

Recente vacatures

Een overzicht van onze recente vacatures. klik hier voor het volledige aanbod

 

Sourcing Manager

Portfoliomanager

Managing Director Netherlands

Risk Manager

Over ons

Onze Consultants hebben een ruime ervaring binnen het Executive Search vak en hebben expertise binnen vele sectoren en functiedisciplines. 

 

Onze waarden

Wederzijds respect, integer, betrouwbaar, resultaatgericht, kwaliteit, vriendelijk, professioneel, humor, fouten maken mag (hoe kunnen we anders leren?) en blijven communiceren.

 

Onze doelstelling en missie

Onze doelstelling en missie is om te helpen de juiste persoon op de juiste werkplek te brengen waarbij uitdagend werk en een prettige werkrelatie in goede balans staan met een fijn en zinvol leven.

 

 

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland