-->
NLEN

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life."
Confucius

HOME
Executive Search
Coaching
Onze visie op coaching
Outplacement
Expat coaching
Training
Over Mar
Interessante links

Onze visie op coaching

Onze coaching is gericht op het begeleiden van kandidaten in (loopbaan)veranderingsprocessen waarbij het onderzoeken van de meest energiegevende loopbaankeuze, en dat zijn er soms meer dan één, doelstelling is van een traject, alsook de weg daarnaar toe. Hierbij staan zelfsturing en (weer) zelfverantwoordelijkheid nemen voor het eigen leven en de keuzes die de kandidaat maakt, voorop. Daarbij is de coaching ook volledig gericht op het weer “in actie komen” en “aan de slag” willen gaan door de kandidaat. Als kandidaten nog niet zo ver (blijken te) zijn, wordt met de kandidaat gesproken over begeleiding of behandeling door een andere professional.

Centraal in een coachingstraject staat dat de kandidaat meer inzicht gaat krijgen in eigen keuzes, wensen, dromen en idealen alsook in de eigen kwaliteiten waardoor een (nieuwe) focus op de toekomst ontstaat. Ook mogelijke belemmeringen en/of overtuigingen worden daarbij in kaart gebracht en verder onderzocht om een (realiseerbaar) loopbaanpad te kunnen uitstippelen. Kandidaat krijgt hiervoor opdrachten mee van zijn of haar coach om thuis of juist buitenshuis mee aan de slag te gaan.

De coaching vindt plaats middels individuele gesprekken met een loopbaancoach. De coach dient als klankbord, zal reflecteren, prikkelen, uitdagen, soms kritisch zijn en blijven doorvragen. De coaches maken daarbij gebruik van verschillende gesprekstechnieken en methodieken alsook kunnen diverse testen en onderzoeken worden ingezet. Dit dient echter alleen als middel en nooit als doel. Het is slechts bedoeld om de kandidaat uit de eigen “comfort-zone” te laten stappen en meer “out-of-the-box” te laten denken, om zo nieuwe inzichten te verkrijgen.

De gesprekken worden gehouden in een “veilige”omgeving waarbij de vertrouwelijkheid en privacy worden gegarandeerd. Van belang is dat de kandidaat zich wil en durft “open” te stellen voor zijn coach en daarom is een “klik”en vertrouwen in de persoon erg belangrijk. Dit geldt zowel voor klant als coach. Vandaar dat een kosteloos kennismakingsgesprek altijd voorafgaat aan een coachingstraject.

De coaches zijn respectvol en zonder oordeel over de persoon en zijn/haar keuzes. De coaches geven geen antwoorden en gaan niet duwen of trekken of hun eigen mening verkondigen, want de antwoorden liggen volledig en alleen bij de kandidaat zelf.
mar recruitment solutions 2020 | powered by Otys | Design bu PXL Communicatie
Vacatures
Operationeel Manager Installaties - Duurzame energie 
in 
Delft 
ICT Manager 
in 
Noord-Brabant (NL) 
Quality Engineer drukapparatuur 
in 
Nederland 
Lead Engineer - Duurzame energie 
in 
Eindhoven of Steenwijk 
Asset Manager Delivery 
in 
Eindhoven 
Commercieel Leider Duurzame Energie 
in 
Nederland 
Reliability Engineer 
in 
Amsterdam 
Senior Assetmanager Noord - Duurzame Energie 
in 
Steenwijk 
Senior Assetmanager Zuid - Duurzame energie 
in 
Eindhoven 
Manager Marketing & Productmanagement 
in 
Eindhoven 
Vacatures