Bel ons Email ons

Solliciteer

Technoloog Meetbedrijf

Status: ingevuld

Locatie: Amsterdam
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel Technoloog Meetbedrijf


Onze klant is één van de Europese marktleiders in de productie van duurzame energie. De organisatie is actief in 10 Europese landen, met als belangrijkste markten Scandinavië, Duitsland en Nederland. Hun streven is binnen één generatie fossielvrij te opereren en ze helpen klanten om klimaat slimmer en zonder fossiele brandstoffen te leven. Zij geloven dat energie uit wind, zon en waterkracht de toekomst heeft.

De BU Heat NL werkt met een team van professionals aan het verduurzamen van Nederland. De onderneming realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke warmte en koude te voorzien. Ze zijn verantwoordelijk voor het gehele proces van zand tot klant en van opwek tot levering.

De organisatie beschikt over productie-eenheden voor elektriciteit en warmte. De elektriciteit wordt geproduceerd op 4 centrales in Nederland. Daarnaast levert Heat NL warmte aan een snel groeiend aantal industriële en huishoudelijke klanten in de regio’s Amsterdam, Almere, Rotterdam/Leiden en Arnhem/Nijmegen.

 

Bedrijfscultuur 


De organisatie heeft een open, transparante en informele bedrijfscultuur die samenwerking stimuleert. De onderneming investeert graag in de kwaliteiten, vaardigheden en ontwikkeling van haar medewerkers. Er is volop ruimte om te groeien binnen de organisatie. Je krijgt ook de vrijheid en het vertrouwen om projecten en ontwikkelingen buiten de grenzen van je vakgebied op te pakken.

 

Het meetbedrijf

 

Het meetbedrijf is verantwoordelijk voor de (commerciële) meetactiviteiten op het gebied van Elektriciteit (E), Gas (G), Warmte (W) en Koude (K) metingen. Als gecertificeerd meetbedrijf hebben ze de verantwoordelijkheid om betrouwbare meetdata aan te leveren. Dit doen ze door meters te plaatsen en te beheren conform de geldende wet- en regelgeving. Het meetbedrijf is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Om deze groei maximaal te kunnen blijven continueren, is Mar Recruitment verzocht op zoek te gaan naar een Technoloog Meetbedrijf.

 

Functie omschrijving Technoloog Meetbedrijf

 

De Technoloog werkt in een team samen met de Product Specialisten en rapporteert rechtstreeks aan de Senior Teamleider Metering Operations. Als Technoloog draag je actief bij aan het professionaliseren en optimaliseren van de processen en systemen om de datakwaliteit te verhogen. Je borgt daarbij de compliance op wet- en regelgeving (meet- en informatiecode). Je werkt projectmatig, van voorbereiding tot nacalculatie, en vindt het leuk om je te verdiepen in nieuwe technologieën en methodieken. 

 

Taken en verantwoordelijkheden: 

 

  • Je maakt analyses en biedt ondersteuning bij complexe storingen in meters en meetinstallaties.
  • Je zoekt zelfstandig naar effectieve oplossingen en presenteert innovatieve verbetervoorstellen voor processen voor meterplaatsingen en metingen (E, G, W, K). Je helpt mee deze verbeteringen daadwerkelijk te realiseren.
  • Je zorgt ervoor dat alle processen en systemen compliant zijn aan de geldende wet- en regelgeving. Je helpt mee of vertegenwoordigt het meetbedrijf bij interne audits.
  • Je beheerst het data-collectiesysteem.
  • Je hebt een brede interesse en vindt het leuk om op de hoogte te blijven van wetswijzigingen, sector issues en releases in de energieketen. Indien nodig neem je contact op met klanten, leveranciers en collega-meetbedrijven.

 

Functie eisen Technoloog Meetbedrijf

 

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek. 
  • Een aantal jaren werkervaring binnen de energiesector.
  • Je hebt ervaring met technisch projectmanagement
  • Je hebt een sterke affiniteit met data.

 

Arbeidsvoorwaarden Technoloog Meetbedrijf

 

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland