Bel ons Email ons

Solliciteer

Senior Software Engineer

Status: vervuld

Locatie: Amersfoort
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Senior Software Engineer 

Onze cliënt bestaat ruim 40 jaar en is de grootste leverancier in Nederland van HR-, salarisverwerking- en employee benefit - oplossingen. Zij biedt innovatieve ICT toepassingen voor in-service HR- en salarisverwerking, implementatie- en outsourcingsdiensten. Onze cliënt zorgt voor een passende oplossing, veelal gebaseerd op het “Software as a Service” principe, die is afgestemd op de HR- en payrollprocessen van een organisatie. Zij biedt een breed scala aan HR-producten en diensten, van ondersteuning van het administratieve proces voor inkomensberekeningen tot herijking, herontwerp en overnemen van deze processen.

 

Zij verzorgt maandelijks twee miljoen salaris en pensioen excasso berekeningen voor klanten in het bedrijfsleven, bij overheids- en onderwijsinstellingen, pensioenfondsen, verzekeraars en voor administratie- en accountantskantoren. De not-for-profit sector is een van hun belangrijkste markten, het marktaandeel is zeer hoog. Dit betekent dat zij hun verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het begrip “Leading the Market”. In de top van het bedrijfsleven is sprake van een significant marktaandeel, in het MKB hanteert onze cliënt een nadrukkelijke groeistrategie middels haar Software as a Service oplossingen.

Er zijn ongeveer 625 mensen werkzaam die in totaal circa 4.200 bedrijven in instellingen rechtstreeks bedienen, in zowel de profit als de non-profit sector. Als marktleider maakt onze cliënt vaart. Ontwikkeling van praktische, vernieuwende oplossingen en groei in de markt is een continu proces. Daarom heeft zij een aantal strategische allianties en partners waarmee wordt samengewerkt. Partijen die net als cliënt de HRM-markt op professionele wijze verder willen ontwikkelen.

 

De omgeving:
De afdeling HRis ressorteert onder de afdeling Product Development & Operations en is verantwoordelijk voor het onderhoud en de ontwikkeling van de HRM applicatie. Deze HRM toepassing wordt in huis ontwikkeld met steun van hun internationale partner HR Access Solutions uit Frankrijk en andere (internationale) resources. Met deze applicatie wordt het HRM proces van hun klanten ondersteund in een Applicatie Service Provider (ASP) constructie. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire projectteams waarin de sfeer zich kenmerkt door openheid, ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

 

Functie omschrijving - Senior Software Engineer 

Mar Recruitment Solutions is nu verzocht om voor de afdeling HRis te bemiddelen in de rekrutering van een Senior Software Engineer Lotus. Hij/zij is verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complexe webapplicaties met bijbehorende documentatie. Hij/zij werkt in een team op basis van functionele ontwerpen, die zijn opgesteld door een informatieanalist/architect.
Het is een pittige en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Het taakgebied bevat primair de volgende activiteiten:

  • Het vertalen van een functioneel ontwerp naar een technisch realisatie plan
  • Het opstellen van een technisch ontwerp en/of specificaties
  • Het binnen de gestelde tijd opleveren van de gewenste functionaliteiten
  • Constructieve bijdragen aan overleggen met andere disciplines binnen de HRis organisatie.

 

Functie eiden - Senior Software Engineer 

  • Leeftijd niet limitatief
  • Talen Nederlands en Engels, vloeiend in woord en geschrift.
  • Opleiding HBO / WO werk- en denkniveau
  • Toepasbare kennis van en hands-on ervaring met Lotus Domino en Lotus Notes is noodzakelijk
  • Ervaring in het ontwikkelen van software in een procedurele en object georiënteerde omgeving is een must
  • Bij voorkeur ervaring met Javascript of bereid (op kosten van onze cliënt) een opleiding in deze richting te volgen.

 

Renumeraite - Senior Software Engineer 

Er wordt een volledig en aantrekkelijk remuneratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland