Bel ons Email ons

Solliciteer

Senior Project Engineer

Status: vervuld

Locatie: Eindhoven of Steenwijk
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Senior Project Engineer

Onze opdrachtgever levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.Onze klant is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Om deze groei maximaal te kunnen blijven continueren, is Mar Recruitment verzocht te bemiddelen in de rekrutering van twee Senior Project Engineers.

 

Bedrijfscultuur - Senior Project Engineer

De cultuur wordt gemaakt door ambitieuze en ondernemende medewerkers met teamspirit. De organisatie heeft korte lijnen en besteedt veel aandacht aan innovatie en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

 

Functie omschrijving - Senior Project Engineer

De Sr. Project Engineer maakt deel uit van de afdeling Engineering, bestaande uit 14 engineers en 2 tekenaars. Hij/zij rapporteert rechtstreeks aan de Manager Engineering. Je krijgt een eigen regio toegewezen. Binnen jouw regio, een groeikern met enorme groeipotentie, bewaak jij de samenhang van alle projecten.

In deze functie ben je van ontwerp tot de bouw betrokken bij het ontwikkelen van warmtenetten. Je neemt hiervoor kennis mee van (duurzame) opwekkingtechnologie, ondergrondse infra (leidingen) en aansluitingen. Als senior ben je tevens het aanspreekpunt voor de organisatie en de coach voor jouw collega’s voor de projecten binnen jouw metropool.

Verantwoordelijkheden en deliverables

 

  • Je wordt verantwoordelijk voor het advies en ontwerp van duurzame opwekking- en installatietechnologie, van leidingen en aansluitingen voor bestaande of nieuw te bouwen warmte- en koudenetten. Je wordt zowel ingezet bij het ontwerp van volledige nieuwe installaties alsook bij de optimalisatie en verduurzaming van bestaande systemen.
  • Naast het managen van standaardprojecten, ga je als senior ook aan de slag met de meer complexe en strategische vraagstukken. Met jouw visie en technische kennis, beoordeel je hoe warmte nog beter benut kan worden.
  • Samen met een team van collega’s, ben jij in staat om kwalitatieve business cases op te stellen. Jij levert met het team een definitief ontwerp, begroting en projectplan op dat geschikt is voor verdere besluitvorming en realisatie. Overzicht op het grotere geheel en een integrale blik zijn dus noodzakelijk om een voorstel te doen wat gunstig uitpakt voor de hele keten van ontwerp, realisatie tot en met exploitatie. Je begrijpt als geen ander dan een nieuw project niet alleen duurzaam maar ook financieel rendabel moet zijn.
  • Je bent een steun in de rug voor de overige leden in het team en je coördineert diverse projecten en ontwikkelingen. Je hebt dan ook uitstekende projectmanagement skills.
  • Je houdt nauw contact en voert overleg met externe partijen, zoals engineeringbureaus en aannemers, en de interne ketenpartners.
  • Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen om projecten en ontwikkelingen op je eigen manier op te pakken.

 

Functie eisen - Senior Project Engineer

Opleiding: Bachelor of Master in Werktuigbouwkunde, (duurzame) Energie-, Proces- of Installatietechniek (HIT)

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven professional met meerdere jaren relevante werkervaring Je hebt kennis van verschillende duurzame energietechnieken en van de benodigde investering, onderhoudskosten en operationele kosten. Je hebt ervaring met bovengrondse opwek- en installatietechniek, infra en aansluitingen. Je bent breed georiënteerd, weet de techniek te ontstijgen en brengt bedrijfskundige en algemene kennis mee van binnen en buiten het vakgebied. Je hebt visie op de markt en kennis van trends en ontwikkelingen. Daarnaast ben je een teamspeler met overtuigingskracht en een fijne coach voor je collega’s.

 

Arbeidsvoorwaarden - Senior Project Engineer

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland