Bel ons Email ons

Solliciteer

Salesforce Consultant

Status: ingevuld
Locatie: Almere of Eindhoven
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl

 

Bedrijfsprofiel

Redbook ICT levert 'talent as a service' en implementeert Salesforce, ontwikkelt maatwerk en apps, integreert en geeft trainingen. Redbook is een Salesforce Gold Partner. Redbook heeft hoog gekwalificeerde medewerkers die passen bij de ICT benadering van vandaag: goed opgeleid en met de juiste kennis en vaardigheden, getraind op hun vakgebied en in staat om business en ICT te verbinden.

 

Bedrijfscultuur

Redbook biedt een werkklimaat waarin interesse in nieuwe technologie, 'fun' en een gezonde work-life balans centraal staan.

 

Functie omschrijving Salesforce Consultant

Voor hun vestigingen in Almere en Eindhoven zoekt Redbook consultants die de missie van Redbook omzetten in concrete resultaten: De klant succesvol maken door een professionele begeleiding bij het invoeren en gebruiken van de meest innovatieve technologie van vandaag. Consultants hebben de nodige ervaring in interactie met klanten, hebben goede communicatieve eigenschappen en affiniteit met Cloud technologie.

Als Salesforce Consultant bij Redbook ben je de spil in allerlei interessante projecten die zich afspelen in het hart van de bedrijfsvoering van hun klanten. De activiteiten worden veelal bij klanten uitgevoerd, maar deels ook bij Redbook op kantoor. Ook ben je de liaison tussen de klant en de ‘fabriek’ waarin de zwaardere development activiteiten plaatsvinden.

Je krijgt bij Redbook een ondernemende functie waarin leren en doorgroeien wordt gestimuleerd en waarin je successen deelt met je collega’s en de organisatie. Als je nog geen Salesforce achtergrond hebt word je opgeleid op het gebied Salesforce CRM en marketing. Verder geven ze je een basistraining op het gebied van development op Force.com, het platform waarop Salesforce CRM is gebouwd en inmiddels tal van organisaties hun organisatiehuishouding baseren.

 

Functie eisen Salesforce Consultant

  • Voor de vacature Salesforce Consultant vragen wij een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van informatiekunde, informatica, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een ‘customer facing’ rol
  • Communicatief sterk
  • Hands-on mentaliteit, het gaat niet alleen om kennisoverdracht en advies maar ook om de implementatie-activiteiten
  • Ervaring in projecten
  • Bereid om te reizen, zowel in Nederland als in het buitenland
  • Bereid om Salesforce- en andere trainingen te volgen en de certificaten te behalen
  • Ondernemend
  • Team player
  • Ervaring met Agile/Scrum

 

Arbeidsvoorwaarden Salesforce Consultant
Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v. 

Een carrière bij Redbook betekent dat je tot op zekere hoogte ‘mee onderneemt’. Dat is een principe wat in alle haarvaten en de cultuur van het bedrijf is opgenomen. Natuurlijk hoef je niet mee te investeren, maar je prestaties vertalen zich rechtstreeks in de hoogte van je inkomen.

 
 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland