Bel ons Email ons

Solliciteer

Quality Engineer drukapparatuur

Status: vervuld

Locatie: Nederland
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Quality Engineer drukapparatuur

Onze klant is één van de Europese marktleiders in de productie van duurzame energie en is vooral actief in Scandinavië, Duitsland en Nederland. Ook hebben ze een aanzienlijk aandeel in de groeiende windenergiemarkt in West-Europa.

Heat NL werkt met een team van professionals aan het verduurzamen van Nederland. De onderneming realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke warmte en koude te voorzien. Ze zijn verantwoordelijk voor het gehele proces van zand tot klant en van opwek tot levering.

Heat NL beschikt over productie-eenheden voor elektriciteit en warmte. De elektriciteit wordt geproduceerd op hun centrales in Velsen, Amsterdam, Diemen en Eemshaven. Daarnaast levert Heat NL warmte aan een snel groeiend aantal industriële en huishoudelijke klanten in de regio’s Amsterdam, Almere, Rotterdam, Leiden en Arnhem.

 

Functie omschrijving - Quality Engineer drukapparatuur

De Quality Engineer drukapparatuur is verantwoordelijk voor: 

Inspecties en beoordeling van drukapparatuur binnen de productie-eenheden en warmtenetten, zodat de integriteit van drukapparatuur wordt gewaarborgd
Het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van de benodigde inspecties en beoordelingen, inclusief het analyseren van de meetresultaten.
Het rapporteren van de resultaten van de uitgevoerde inspecties en beoordelingen aan de stakeholders (Installatie managers, Business managers, exploitatie managers), inclusief het geven van het eindoordeel en adviezen.
Het onderhouden van contacten met de toezichthoudende instelling (CBI) en overige externe partijen.
Actieve betrokkenheid bij het opzetten van de benodigde kwaliteit- en veiligheidssystemen.

 

Functie eisen - Quality Engineer drukapparatuur

  • Een afgeronde Hbo opleiding in een technische richting, bij voorkeur Werktuigbouwkunde. Technische Mbo’rs die met aanvullende opleidingen/ervaringen opereren op Hbo-niveau worden ook van harte uitgenodigd.
  • Enkele jaren relevante en aantoonbare ervaring in een proces- of productieomgeving.
  • Gecertificeerd op I&K niveau 2 of 3 of de bereidheid deze opleiding te volgen.
  • Sterk op technisch gebied en ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het Warenwetbesluit Drukapparatuur en de PRDA.
  • Ervaring met het omgaan met diverse stakeholders, zowel op de werkvloer als op managementniveau.
  • Ervaring met berekeningen aan drukapparatuur en de beoordeling van beveiligingen in installatieverband is een pré, evenals ervaring met nieuwbouw van drukapparatuur.
  • Je hebt een proactieve werkhouding met een duidelijke focus op kwaliteit. Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Je hebt een adviserende rol binnen de organisatie en vindt het leuk om presentaties te geven.

 

Arbeidsvoorwaarden - Quality Engineer drukapparatuur

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland