Bel ons Email ons

Solliciteer

Projectontwikkelaar Duurzame Warmte

Status: ingevuld
Locatie: Eindhoven
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl

 

De organisatie

 

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

 

Het gaat om een jong bedrijf dat volop in beweging is. Groot genoeg om een serieuze speler in de markt te zijn, maar klein genoeg (180 man) om je collega’s allemaal te kennen. De organisatie heeft een informele werksfeer en korte lijnen, snelle besluitvorming en biedt veel flexibiliteit (in wat je doet, hoe je je werk doet, wanneer je werkt, hoe je naar je werk komt enz.). Ze stimuleren het nemen van initiatief en constant in ontwikkeling zijn. Je werk beperkt zich niet tot jouw ‘hokje’ maar je moet het juist leuk vinden verder te kijken en ook het initiatief hiertoe nemen. Je kan direct impact maken op de strategie.

 

De organisatie is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Doel is de energietransitie in Nederland te versnellen. De organisatie sluit het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op haar warmtenetten en is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten. Collectieve warmtesystemen zijn een belangrijke oplossing om duurzame bronnen te benutten die anders op kleine schaal onbenut blijven. Denk hierbij aan restwarmte, aquathermie, biomassa en geothermie. Het ontwikkelen en goed integreren van deze nieuwe bronnen brengt legio uitdagingen met zich mee, waar volop aandacht voor nodig is.

 

Mar Recruitment is daarom verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een Projectontwikkelaar duurzame warmte.

 

De positie Projectontwikkelaar Duurzame Warmte

 

De Projectontwikkelaar is werkzaam op de afdeling Duurzaamheid en Innovatie. Hij/zij richt zich op de ontwikkeling van oplossingen voor nieuwe technieken en concepten om bestaande en nieuwe warmtenetten te verduurzamen. Focus ligt hierbij op de ontwikkeling van nieuwe bronnen voor duurzame warmte.

De Projectontwikkelaar begeleidt als kartrekker een team om de ontwikkeling mogelijk te maken van deze nieuwe duurzame technieken, van idee tot en met investeringsbesluit, met als doel de techniek op grote schaal te kunnen toepassen. Dit vereist een multidisciplinaire aanpak. Je bent dus niet alleen technisch en organisatorisch goed onderlegd maar hebt ook oog voor de maatschappelijke en economische aspecten van een technologie.

 

Functie-eisen Projectontwikkelaar Duurzame Warmte

 

  • Een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld in de energietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek.
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in de duurzame energiesector.
  • Ervaring in het doen van haalbaarheidsstudies of techniekontwikkeling, op multidisciplinair gebied.
  • Een trackrecord in het ontwikkelen van complexe lange termijn projecten, van kop tot staart, in samenwerking met interne en externe partners. Je beschikt over uitstekende stakeholdermanagementvaardigheden.
  • Je beschikt over voldoende technische kennis om met technische experts te sparren. Je hebt een gedegen financiële kennis om een goed gefundeerde businesscase te bouwen en financiële vraagstukken te doorgronden. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving. Je bent organisatorisch goed onderlegd: je zorgt voor een soepele communicatie, goed gedefinieerde processen en een duidelijke vastlegging van afspraken.
  • Je bent een energieke, gedreven en ondernemende persoonlijkheid. Je hebt een proactieve en open houding waarmee je actief op zoek gaat naar de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om op diverse niveaus contacten te ontwikkelen en te onderhouden.
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd om daadwerkelijk het verschil te maken in de energietransitie.

 

Arbeidsvoorwaarden Projectontwikkelaar Duurzame Warmte

 

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland