Bel ons Email ons

Solliciteer

Projectmanager Stadswarmte

Status: closed

Locatie: Delft
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl


Bedrijfsprofiel Projectmanager Stadswarmte
Onze klant is één van de Europese marktleiders in de productie van duurzame energie. De organisatie is actief in 10 Europese landen, met als belangrijkste markten Scandinavië, Duitsland en Nederland. Hun streven is binnen één generatie fossielvrij te opereren en ze helpen klanten om klimaat slimmer en zonder fossiele brandstoffen te leven. Zij geloven dat energie uit wind, zon en waterkracht de toekomst heeft.

 

De BU Heat NL werkt met een team van professionals aan het verduurzamen van Nederland. De onderneming realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke warmte en koude te voorzien. Ze zijn verantwoordelijk voor het gehele proces van zand tot klant en van opwek tot levering.

 

De organisatie beschikt over productie-eenheden voor elektriciteit en warmte. De elektriciteit wordt geproduceerd op 4 centrales in Nederland. Daarnaast levert Heat NL warmte aan een snel groeiend aantal industriële en huishoudelijke klanten in de regio’s Amsterdam, Almere, Rotterdam/Leiden en Arnhem/Nijmegen.

 

Regio Rotterdam/Leiden

Rotterdam gaat ‘van het gas af’. De organisatie is in Rotterdam bezig met de eerste gebiedsgerichte aanpak in Nederland door een volledig gebied aan te sluiten op stadswarmte. Daarbij er een mix is aan verschillende type klanten: sociale huur, particuliere koopwoningen en MKB-bedrijven. Op grootschalige manier wordt het ‘bestaande bouw’-portfolio van woningbouwcorporaties aangesloten op stadswarmte.

 

Bedrijfscultuur 
De organisatie heeft een open, transparante en informele bedrijfscultuur die samenwerking stimuleert. De onderneming investeert graag in de kwaliteiten, vaardigheden en ontwikkeling van haar medewerkers. Er is volop ruimte om te groeien binnen de organisatie. Je krijgt ook de vrijheid en het vertrouwen om projecten en ontwikkelingen buiten de grenzen van je vakgebied op te pakken.


Functie omschrijving Projectmanager Stadswarmte

Heat NL is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Om deze groei maximaal te kunnen blijven continueren, is Mar Recruitment verzocht op zoek te gaan naar een Projectmanager Stadswarmte. De Projectmanager Stadswarmte is werkzaam binnen de regio Rotterdam/ Leiden en rapporteert rechtstreeks aan de Regiomanager. Hij/zij realiseert warmtenetten en - aansluitingen, zodat de organisatie haar nieuwe klanten van warmte kan voorzien. In je portfolio zitten meerdere projecten in de regio Rotterdam/Leiden, elk in een andere fase. Jouw focus is gericht op planning, budget & kosten, kwaliteit en de communicatieaspecten van het project. Uiteindelijk zorg je ervoor dat wordt voldaan aan de projectdoelstellingen zoals afgesproken met de Business Manager (de opdrachtgever). Binnen het team werk je veel samen met de Opzichters en Werkvoorbereiders, de afdeling Techniek en de Business Manager. Daarnaast onderhoud je contact met alle extern betrokken partijen.


Functie eisen Projectmanager Stadswarmte

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van civiele techniek of werktuigbouwkunde.
  • Een aantal jaren relevante werkervaring als Projectleider, bij voorkeur op het gebied van infratechniek, weg- en waterbouw of warmte/koude aanleg.
  • Je hebt ervaring met het leiden van omvangrijke, complexe projecten met aanzienlijke budgetten (meerdere miljoenen).
  • Je hebt projecten aangestuurd binnen stedelijke omgevingen met drukke ondergronden, en hebt gewerkt binnen de bestaande bouw.
  • Je bent een stevige gesprekspartner op diverse niveaus, zowel intern als extern.
  • Je beschikt over inlevingsvermogen richting de klant en hebt oog voor de impact die projecten kunnen veroorzaken.
  • Je hebt ervaring met projectmatig leidinggeven aan een projectteam.

 

Arbeidsvoorwaarden Projectmanager Stadswarmte
Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland