Bel ons Email ons

Solliciteer

Project Engineer Opwek

Status: ingevuld

Locatie: hybride werken. Thuis / Kantoren in Eindhoven, Steenwijk en Enschede
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Project Engineer Opwek

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

 

Het gaat om een jong bedrijf dat volop in beweging is. Groot genoeg om een serieuze speler in de markt te zijn, maar klein genoeg (180 man) om je collega’s allemaal te kennen. De organisatie heeft een informele werksfeer en korte lijnen, snelle besluitvorming en biedt veel flexibiliteit (in wat je doet, hoe je je werk doet, wanneer je werkt, hoe je naar je werk komt enz.). Ze stimuleren het nemen van initiatief en constant in ontwikkeling zijn. Je werk beperkt zich niet tot jouw ‘hokje’ maar je moet het juist leuk vinden verder te kijken en ook het initiatief hiertoe nemen. Je kan direct impact maken op de strategie.

Onze klant is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Om deze groei maximaal te kunnen blijven continueren, is Mar Recruitment verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een Project Engineer Opwek.

 

Functie omschrijving - Project Engineer Opwek

De Project Engineer maakt deel uit van de afdeling Engineering, bestaande uit 14 engineers en 2 tekenaars. Hij/zij rapporteert rechtstreeks aan de Manager Engineering. Je bewaakt de samenhang van meerdere projecten tegelijkertijd en bent de coach voor collega’s binnen jouw regio. In deze functie ben je van ontwerp tot de bouw betrokken bij het ontwikkelen van warmtenetten. Je neemt hiervoor kennis mee van (duurzame) opwekkingtechnologie. Je zorgt dat het concept van de installatie klopt en laat vervolgens door partners de details uitwerken. Je vindt het ook leuk om mee te denken met technische innovaties en brainstormt graag mee over nieuwe concepten voor duurzame warmte.

 

Verantwoordelijkheden en deliverables - Project Engineer Opwek

  • Je wordt verantwoordelijk voor het advies en ontwerp van duurzame opwekking- en installatietechnologie voor bestaande of nieuw te bouwen warmte- en koudenetten. Je wordt zowel ingezet bij het ontwerp van volledige nieuwe installaties alsook bij de optimalisatie en verduurzaming van bestaande systemen.
  • Naast het managen van standaardprojecten, ga je ook aan de slag met de meer complexe en strategische vraagstukken. Met jouw visie en technische kennis, beoordeel je hoe warmte nog beter benut kan worden.
  • Samen met een team van collega’s, ben jij in staat om kwalitatieve business cases op te stellen. Jij levert met het team een definitief ontwerp, begroting en projectplan op dat geschikt is voor verdere besluitvorming en realisatie. Overzicht op het grotere geheel en een integrale blik zijn dus noodzakelijk om een voorstel te doen wat gunstig uitpakt voor de hele keten van ontwerp, realisatie tot en met exploitatie. Je begrijpt als geen ander dan een nieuw project niet alleen duurzaam maar ook financieel rendabel moet zijn.
  • Je houdt nauw contact en voert overleg met externe partijen, zoals engineeringbureaus en aannemers, en de interne ketenpartners.
  • Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen om projecten en ontwikkelingen op je eigen manier op te pakken.

 

Functie eisen - Project Engineer Opwek

Opleiding: Bachelor of Master in Werktuigbouwkunde, (duurzame) Energie-, Proces- of Installatietechniek (HIT)

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven professional met meerdere jaren relevante werkervaring Je hebt kennis van verschillende duurzame energietechnieken en van de benodigde investering, onderhoudskosten en operationele kosten. Je hebt kennis van opwekinstallaties zoals WKO’s en warmtepompen.

 

Arbeidsvoorwaarden - Project Engineer opwek

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland