Bel ons Email ons

Solliciteer

Operationeel Manager Installaties

Status: vervuld

Locatie: Delft
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Operationeel Manager Installaties

Onze klant voorziet een groeiend aantal bedrijven en particulieren van duurzame warmte én koude. Ze leveren hiermee een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en hun klanten profiteren van maximaal comfort. De onderneming realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke warmte en koude te voorzien. Ze zijn met hun unit verantwoordelijk voor het gehele proces van zand tot klant en van opwek tot levering.

De organisatie is een van de Europese marktleiders in productie van duurzame energie en is vooral actief in Scandinavië, Duitsland en Nederland. Ook hebben ze een aanzienlijk aandeel in de groeiende windenergiemarkt in West-Europa. Een dynamische organisatie, met een internationale focus en een sociaal gezicht, die midden in de samenleving staat en waar je onderdeel bent van een bevlogen team dat maatwerk levert aan hun klanten.

 

Functie omschrijving - Operationeel Manager Installaties

De Operationeel Manager Installaties is werkzaam binnen de regio Rotterdam/ Leiden en rapporteert rechtstreeks aan de Regiomanager. Binnen het team werk je voor de exploitatiewerkzaamheden veel samen met de Opzichters, Monteurs en Storingscoördinatoren. Daarnaast heb je regelmatig contact met de Projectmanagers en de Salesafdeling.

De Operationeel Manager Installaties draagt zorg voor de beschikbaarheid en kwaliteit van de installatie-assets van stadswarmte, zoals regelkamers, warmte-overdrachtstations, groot- en kleinverbruikinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het jaarplan voor beheer en onderhoud, zowel preventief als correctief. In het jaarplan schat je risico’s in, heb je veiligheid hoog in het vaandel staan, ga je voor kwaliteit en ben je kostenbewust. Jij bepaalt welke prioritering er nodig is, je bent in control op planning en begroting. Daarnaast ben je technisch hoofdverantwoordelijke voor het oplossen van (urgente) storingen aan installaties.

 

Functie eisen - Operationeel Manager Installaties

  • Je stelt zelfstandig onderhoud- en beheerplannen op voor het komende jaar binnen de normen, voorschriften, specificaties en procedures teneinde een optimale inzet en instandhouding van de installaties te bereiken.
  • Je bent verantwoordelijk voor het (tijdig) laten uitvoeren van het jaarplan door monteurs en/of aannemer/installateur/derden.
  • Je maakt storingsanalyses/evaluaties van storingen met als doel toekomstige storingen te voorkomen. Afhankelijk van de complexiteit betrek je de exploitatiemanager / supportafdeling bij de analyse.
  • Je legt relevante technische en administratieve gegevens vast conform daarvoor vastgestelde richtlijnen, zodanig dat op ieder moment een correct inzicht in de administratie gegeven kan worden.
  • In de rol van Operationeel Installatie Verantwoordelijke (OIV-er) verzorg je de in- en uitbedrijfstelling van installaties bij storingen, onderhoud en nieuw aan te sluiten installaties, op een veilige en klantvriendelijke manier.
  • Je stuurt (storings)monteurs aan teneinde storingen en klachten te verhelpen met als doel tevreden klanten te krijgen en te behouden.
  • Je vervult de rol van wachtchef in storingsdienst. De wachtchef is degene die eindverantwoordelijk is voor de storingsafhandeling. Je hebt maximaal één week (24/7) per maand storingsdienst.

 

Arbeidsvoorwaarden - Operationeel Manager Installaties

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland