Bel ons Email ons

Solliciteer

Netwerk- en Systeembeheerder Centrales

Status: vervuld

Locatie: Diemen
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Netwerk- en Systeembeheerder Centrales

Onze klant is één van de Europese marktleiders in de productie van duurzame energie. De organisatie is actief in 10 Europese landen, met als belangrijkste markten Scandinavië, Duitsland en Nederland. Hun streven is binnen één generatie fossielvrij te opereren en ze helpen klanten om klimaat slimmer en zonder fossiele brandstoffen te leven. Zij geloven dat energie uit wind, zon en waterkracht de toekomst heeft.

De BU Heat NL werkt met een team van professionals aan het verduurzamen van Nederland. De onderneming realiseert warmtenetwerken op aansprekende nieuwbouwlocaties en wordt steeds vaker uitgenodigd om renovatieprojecten van milieuvriendelijke warmte en koude te voorzien. Ze zijn verantwoordelijk voor het gehele proces van zand tot klant en van opwek tot levering. Heat NL beschikt over productie-eenheden voor elektriciteit en warmte. De elektriciteit wordt geproduceerd op hun centrales verspreid over NL. In de transitie naar duurzame energie zijn deze centrales van groot belang als flexibele back-up voor de momenten dat er geen zon en wind is. Zo werken ze mee aan een toekomst zonder CO2-uitstoot.


Functie omschrijving - Netwerk- en Systeembeheerder Centrales

Ter versterking van het Telematica team op de centrale in Diemen zoekt Mar Recruitment een Netwerk- en Systeembeheerder Centrales. Het hechte Telematica team bestaat uit vier personen en is verantwoordelijk voor het beheren van de netwerken tussen de verschillende centrales en de tradefloor in Hamburg. Wat ze beogen is het uitlezen van data over energie die wordt opgewekt in de centrales, zodat ze aan klanten kunnen leveren wat is afgesproken.

De Netwerk- en Systeembeheerder is verantwoordelijk voor het installeren en uitwisselen van apparatuur (netwerken, plc’s, SCADA). Daarnaast is hij/zij ook verantwoordelijk voor het oplossen van storingen in de overdrachtsapparatuur. Je krijgt ook je eigen projecten toegewezen. In het wekelijkse werkoverleg worden de nieuwe projecten verdeeld en de voortgang van bestaande projecten besproken. Uiteraard helpt iedereen elkaar daar waar nodig. De Netwerk- en Systeembeheerder rapporteert rechtstreeks aan de Teamleider.

 

Arbeidsvoorwaarden - Netwerk- en Systeembeheerder Centrales
Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland