Bel ons Email ons

Solliciteer

Manager SME

Status: vervuld

Locatie: Alkmaar
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Manager SME

Onze klant is een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services met kantoren in heel Nederland en ruim 5000 medewerkers.

De afdeling SME maakt onderdeel uit van de accountancypraktijk van onze klant (de Audit tak). De dienstverlening van SME richt zich op het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf: van een horecaonderneming, uitgever of makelaarskantoor tot een productiemaatschappij. De praktijk in Alkmaar bedient voornamelijk Nederlandse bedrijven.

Medewerkers zijn ambitieus en hoogopgeleid. Er is een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief.

 

Functie omschrijving - Manager SME

Mar Recruitment Solutions is nu verzocht om te bemiddelen in de rekrutering van een Manager SME. Als Manager SME binnen de praktijk, werk je voor cliënten uit het midden- en kleinbedrijf in de regio Alkmaar. Binnen een enthousiast en multidisciplinair team houd je je bezig het aansturen, het ondersteunen en motiveren van je team. Je onderhoudt veelvuldig klantcontact en geeft financieel-economische adviezen.

Als ervaren Accountant draag je samen met de partner de vaktechnische verantwoordelijkheden over de uitvoering van de opdrachten. Verder ben je verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden en ben je de sparringpartner tussen de teams en het management. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor commerciële activiteiten en het beheer over de opdrachtportefeuille.

 

KERNTAKEN

De Manager SME:

 • Draagt zorg voor een kwalitatief hoge dienstverlening door het team en zichzelf richting de klant. Luistert actief naar de behoefte van de cliënt. Neemt een proactieve houding aan en ontwikkelt een hechte relatie met de cliënt. Vanuit een ‘trusted partnership’ advieskansen benutten en voordelen voor de klant creëren. Weet hoe hij een cliënt kan binden aan de organisatie.
 • Geeft leiding aan een team. Fungeert als vraagbaak voor het team. Houdt het team goed op de hoogte en communiceert besluiten en verwachtingen t.a.v. prestaties helder. Houdt hun (persoonlijke) ontwikkeling bij.
 • Neemt actief deel aan besluitvorming en stimuleert andere teamleden hieraan deel te nemen.
 • Kent de markt en herkent kansen Streeft voortdurend inzicht te krijgen in
  o de externe zakelijke omgeving en politieke, sociale, economische en demografische trends
  o branchespecifieke trends en ontwikkelingen
  o ondernemingsstrategieën van cliënten

 

Functie eisen - Manager SME

Talen Nederlands en Engels, vloeiend in woord en geschrift.

Opleiding HBO/Academisch werk- en denkniveau Heeft een afgeronde NOvAA (Post HBO AA) of RA opleiding

 • Heeft 5 tot 8 jaar relevante werkervaring binnen de accountancy branche, bij voorkeur binnen het midden- en klein bedrijf.
 • Heeft ervaring met verschillende softwarepakketten
 • Heeft bewezen acquisitie ervaring en een commerciële drive
 • Opereert goed in teamverband, kan zelfstandig projecten leiden en heeft een professionele uitstraling.
 • Handelt volgens de geldende gedrags- en beroepsregels (NIvRA/NOvAA/OOA)

 

Renumeratie - Manager SME

Er wordt een volledig en aantrekkelijk remuneratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

Toptalent maakt snel promotie. Een eigen counselor wordt toegewezen die je helpt met je carrièreplanning. Je krijgt alle gelegenheid om je vaktechnisch te blijven verbeteren: een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland