Bel ons Email ons

Solliciteer

Manager Marketing & Productmanagement

Status: vervuld

Locatie: Eindhoven
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Manager Marketing & Productmanagement

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

Het bedrijf is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Om deze groei maximaal te kunnen blijven continueren, is Mar Recruitment verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een Teammanager Marketing & Productmanagement.

 

Bedrijfscultuur - Manager Marketing & Productmanagement

De cultuur wordt gemaakt door ambitieuze en ondernemende medewerkers met teamspirit en een hart voor duurzaamheid. De organisatie heeft korte lijnen en besteedt veel aandacht aan innovatie en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

 

Functie omschrijving - Manager Marketing & Productmanagement

De Teammanager geeft aansturing aan de teams Marketingcommunicatie en Productmanagement en rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. Samen met het team, is hij/zij verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het beleid van marktcommunicatie en productmanagement. De uitdaging ligt in het verder uitbouwen van het onderscheidend vermogen, het versterken van het merk en het ontwikkelen van innovatieve diensten en producten. De Teammanager Marketing & Productmanagement speelt een belangrijke rol als sparringpartner van de directie.

 

Functie eisen - Manager Marketing & Productmanagement

Opleiding: Master / WO niveau

 

Wij zoeken een gedreven en hands-on professional met minimaal 10 jaar ervaring op het gebied van marketing, waarvan minimaal 5 jaar in een leidinggevende positie. Je bent aantoonbaar succesvol geweest in het ontwikkelen van een brand binnen de zakelijke dienstverlening (B2B). Het is waarschijnlijk dat kandidaten voor deze positie gewerkt hebben binnen energie, IT of telecom-achtige omgevingen. Wij zoeken een senior persoonlijkheid met een natuurlijk overwicht; een ‘challenger’ en overtuigende sparringpartner voor de directie, alert en assertief, met een goed gevoel voor humor.

 

Arbeidsvoorwaarden - Manager Marketing & Productmanagement

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland