Bel ons Email ons

Solliciteer

Manager HR

Status: vervuld

Locatie: Middelburg
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Manager HR

Onze cliënt is een succesvol multi-utility bedrijf met een breed en compleet pakket aan diensten en producten: elektriciteit, gas en water, waterzuivering, zonnecellen, afvalverwerking, radio en televisiesignalen, internet via de kabel en digitale telefonie. De basis ligt in de provincie Zeeland maar activiteiten strekken zich uit tot markten in Nederland en in de Benelux. De onderneming is groeiend en blijft zoeken naar verantwoorde uitbreidingsmogelijkheden. Momenteel zijn er ongeveer 3000 professionals werkzaam bij de organisatie. Qua grootte zijn ze nu het vierde energiebedrijf van Nederland.

Kernwaarden van de organisatie zijn: betrouwbaar, ondernemend en vernuftig. De onderneming staat midden in de samenleving en neemt zijn verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid.

Onze klant heeft vier zelfstandig opererende divisies en centraal een aantal ondersteunende diensten. De divisies zijn: Energy, Milieu, Infra en Comfort.

De divisie:

De divisie Comfort is in Zeeland hét gezicht van de organisatie naar de markt en zorgt voor de levering van elektriciteit, gas, radio- en televisiesignalen, digitale telefonie en internet aan de huishoudelijke en klein zakelijke klanten. Alle diensten worden aangeboden via één loket om de klant beter van dienst te zijn. Comfort is een dynamische organisatie die volop in beweging is. Men streeft voortdurend naar een verdere verbetering en professionalisering van dienstverlening en producten. Daarnaast werkt Comfort ook aan nieuwe technologieën zoals zonnepanelen enz. Doelstelling van Comfort: dé service provider van Zeeland zijn voor elke klant.

 

Functie omschrijving - Manager HR

Mar Recruitment Solutions is nu verzocht om voor de afdeling Comfort te bemiddelen in de rekrutering van een Manager Human Resources. Hij/zij maakt deel uit van het Management Team van de divisie. Hij/zij rapporteert direct aan de Divisiedirecteur en heeft een functionele lijn naar de centrale afdeling Human Resources Management. De HR Manager is een stevige sparringpartner voor het Senior Management. De HR Manager geeft leiding aan een klein team van professionals dat verder zal worden samengesteld.

 

KERNTAKEN

Het betreft een allround HR positie, waarin alle facetten van Human Resources aan bod komen, zowel op operationeel als beleidsmatig gebied. De verdere ontwikkeling en professionalisering van de Comfort organisatie staan hierbij centraal.

  • Begeleiden van gedrags- en organisatieveranderprocessen.
  • Ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid van de divisie.
  • Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het centrale HR-beleid.
  • Adviseren van het management over het optimaal benutten van het menselijk talent in de organisatie in relatie met de ondernemingsstrategie van de divisie.
  • Adviseren en uitvoeren van in-, door- en uitstroom van personeel, loopbaanbeleid en wetgeving met betrekking tot ziekteverzuim.

 

Functie eisen - Manager HR

  • Leeftijd niet limitatief
  • Talen Nederlands en Engels, vloeiend in woord en geschrift.
  • Opleiding HBO / Academische opleiding
  • Wij zoeken een ervaren, slagvaardige en ondernemende HR Manager die gericht is op professionalisering van mens en organisatie. Zelfstandigheid en een open, flexibele houding zijn gezien de dynamiek en snelle ontwikkeling van de organisatie een absolute must. Onze kandidaat heeft ervaring in een commerciële en servicegeoriënteerde werkomgeving. Als HR Manager krijg je volop de gelegenheid je stempel op deze organisatie te drukken en je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven.

 

Renumeratie - Manager HR

Er wordt een volledig en aantrekkelijk remuneratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland