Bel ons Email ons

Solliciteer

IT Integratie Specialist

Status: ingevuld

Locatie: Eindhoven
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl

 

Bedrijfsprofiel

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

 

Het gaat om een jong bedrijf dat volop in beweging is. Groot genoeg om een serieuze speler in de markt te zijn, maar klein genoeg (180 man) om je collega’s allemaal te kennen. De organisatie heeft een informele werksfeer en korte lijnen, snelle besluitvorming en biedt veel flexibiliteit (in wat je doet, hoe je je werk doet, wanneer je werkt, hoe je naar je werk komt enz.). Ze stimuleren het nemen van initiatief en constant in ontwikkeling zijn. Je werk beperkt zich niet tot jouw ‘hokje’ maar je moet het juist leuk vinden verder te kijken en ook het initiatief hiertoe nemen. Je kan direct impact maken op de strategie.

 

Het applicatie landschap van de organisatie bestaat uit verschillende applicaties en platformen. Dit landschap is momenteel in transitie en daarom is er voor de digitale architectuur een nieuwe visie en strategie opgesteld. Voor een juiste bedrijfsvoering is de integratie tussen systemen cruciaal. Mar Recruitment is daarom verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een IT Integratie Specialist.

 

Functie omschrijving IT Integratie Specialist

De IT Integratie Specialist maakt deel uit van de afdeling IT/OT en werkt veel samen met de verschillende Product Owners. Hij/zij  rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager.

 

Jij bent technisch eigenaar van de verschillende integraties en overziet alle aanpassingen en verbeteringen daarbinnen. Een uitdagende en verantwoordelijke rol waar je binnen het Azure Integratie platform los kan gaan. Om dit te bereiken:

  • stuur je de integratie partner inhoudelijk aan en behoud je het overzicht van de verschillende acties op dit gebied.
  • pak je de leiding in het opnieuw vormgeven van diverse integraties en weet je de diverse stakeholders te overtuigen van je visie en richting op dit vakgebied.
  • vorm je samen met de BI Engineer en IT Architect het technisch geweten van het applicatie en data landschap.
  • ben je onderdeel van het IT team en heb je een rol in diverse projecten die meebouwen aan een toekomstbestendig applicatie landschap.

 

Functie eisen IT Integratie Specialist

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding op zak.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring met het integreren van diverse applicaties.
  • Je bent ervaren met het ontwikkelen en beheren (DevOps) van integratieoplossingen met Azure componenten zoals Service Bus, API Management, Event Grid, Logic Apps, Azure Functions en ADF.
  • Je bent bekend met het gebruik van REST en SOAP webservice protocollen, de gebruikte data formats (JSON, XML) en de security authenticatie/autorisatie hiervan (OAuth, Open ID Connect).
  • Je bent ervaren in de programmeertalen/frameworks: .NET, Blazor, C#, SQL en Python welke wij gebruiken bij de realisatie van onze integraties en enkele webapps.
  • Je bent ervaren in het werken binnen een agile omgeving.

 

Arbeidsvoorwaarden IT Integratie Specialist

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland