Bel ons Email ons

Solliciteer

Installatie Verantwoordelijke

Status: ingevuld

Locatie: Nederland
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl

 

Bedrijfsprofiel

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

 

Het gaat om een jong bedrijf dat volop in beweging is. Groot genoeg om een serieuze speler in de markt te zijn, maar klein genoeg (bijna 200 werknemers) om je collega’s allemaal te kennen. De organisatie heeft een informele werksfeer en korte lijnen, snelle besluitvorming en biedt veel flexibiliteit (in wat je doet, hoe je je werk doet, wanneer je werkt, hoe je naar je werk komt enz.). Ze stimuleren het nemen van initiatief en constant in ontwikkeling zijn. Je werk beperkt zich niet tot jouw ‘hokje’ maar je moet het juist leuk vinden verder te kijken en ook het initiatief hiertoe nemen. Je kan direct impact maken op de strategie.

Mar Recruitment is verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een Installatie Verantwoordelijke.

 

Functie omschrijving Installatie Verantwoordelijke

De Installatie Verantwoordelijke maakt deel uit van de afdeling HSE en rapporteert rechtstreeks aan de Manager HSE. De Installatie Verantwoordelijke is aangewezen als directverantwoordelijk persoon voor de bedrijfsvoering van het warmtevoorzieningssysteem. Je bent landelijk verantwoordelijk voor de veiligheid en de bedrijfszekerheid van de gas-, warmte- en elektrotechnische installaties en zorgt dat er op een veilige manier aan de installaties wordt gewerkt. Je bent daarom op de hoogte van de geldende normen en kunt deze kennis praktisch inzetten. Je beoordeelt de huidige standaarden en schroomt niet om deze zelf te ontwikkelen.

 

Verantwoordelijkheden en deliverables

  • Initiëren, beoordelen en bewaken van de noodzakelijke procedures, standaarden en documenten ten behoeve van de installaties. Het gaat om o.a. onderhoudsvoorschriften, inspectieplannen, tekeningen en werkplannen. Je bent daarbij communicatief uitstekend onderlegd, je kunt de standaarden beargumenteren en mensen motiveren om zo zorg te dragen voor een goede bedrijfsvoering.
  • Het treffen van maatregelen zodat een veilige uitvoering van werkzaamheden aan installaties wordt geborgd.
  • Beoordelen van ontwerp/ aanleg van modificaties of nieuw te bouwen installaties. Het toetsen van het ontwerp aan de daarvoor geldende normen.
  • Onderhouden van (operationele) interne en externe contacten.

 

Functie-eisen

Opleiding: Bachelor- of Masteropleiding in de techniek, bijv. Werktuigbouwkunde, (duurzame) Energie-, Proces- of Installatietechniek (HIT)

 

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven professional met een technische achtergrond (engineering ervaring is een pré). Daarnaast neem je ervaring mee als Installatie Verantwoordelijke in minimaal één van de volgende gebieden: gas, warmte of elektrotechniek.
Heb je een bedrijfskundige achtergrond met ervaring binnen de duurzame energiewereld? Dan mag je ons ook overtuigen van je expertise.

 

STANDPLAATS

Bereidheid om te reizen binnen Nederland. Ongeveer 1 dag per week ben je aanwezig op het hoofdkantoor in Eindhoven. Ongeveer 2 à 3 dagen per week ben je aanwezig op de andere locaties. De rest van de tijd kan je eventueel vanuit huis werken.

 

RENUMERATIE

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v/ x

 

VOORKEURSBELEID

De organisatie streeft naar een representatieve afspiegeling van de maatschappij in het team en voert daarom een voorkeursbeleid. De vacature staat nadrukkelijk open voor iedereen, maar bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een vrouwelijke kandidaat of een kandidaat met een migratieachtergrond.

 

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland