-->
NLEN

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life."
Confucius

HOME
Executive Search
Coaching
Onze visie op coaching
Outplacement
Expat coaching
Training
Over Mar
Interessante links

Expat coaching

Wij bieden ook coaching aan in het Engels en in het Spaans. Dit is bij uitstek geschikt voor expats die tijdelijk in Nederland werken. Ook coaching voor meereizende partners van expats behoort tot de mogelijkheden.

Door het leven en werken in een ander land met een andere cultuur, komen expats soms voor extra uitdagingen te staan. Hun veeleisende baan vraagt veel aandacht en de werkdruk ligt hoog. Daarbovenop moeten ze zich zien aan te passen aan de nieuwe cultuur en de ongeschreven regels op de werkvloer ontdekken. De zware verantwoordelijkheid van hun baan en veelvuldige zakenreizen maken het moeilijk een goede balans te bewaren tussen werk en privé.

Een coach kan je helpen bij het vinden van oplossingen en het aanleren van nieuwe, opbouwende structuren en gewoontes. Een paar sessies met een coach zorgt vaak voor meer helderheid en focus, waardoor het makkelijker wordt om beslissingen te nemen en complexe situaties te overzien.

Samenwerking met Mar Recruitment & Coaching betekent dat je te maken krijgt met een gekwalificeerde, professioneel getrainde coach.
Een coaching sessie duurt ongeveer 1 – 1 ½ uur en vindt plaats op een bijzondere, zorgvuldig uitgekozen locatie. Het is onze ervaring dat een mooie omgeving een gevoel van rust en inspiratie geeft, en kan bijdragen aan meer inzicht en creativiteit.
mar recruitment solutions 2020 | powered by Otys | Design bu PXL Communicatie
Vacatures
Operationeel Manager Installaties - Duurzame energie 
in 
Delft 
ICT Manager 
in 
Noord-Brabant (NL) 
Quality Engineer drukapparatuur 
in 
Nederland 
Lead Engineer - Duurzame energie 
in 
Eindhoven of Steenwijk 
Asset Manager Delivery 
in 
Eindhoven 
Commercieel Leider Duurzame Energie 
in 
Nederland 
Reliability Engineer 
in 
Amsterdam 
Senior Assetmanager Noord - Duurzame Energie 
in 
Steenwijk 
Senior Assetmanager Zuid - Duurzame energie 
in 
Eindhoven 
Manager Marketing & Productmanagement 
in 
Eindhoven 
Vacatures