Bel ons Email ons

Solliciteer

Developer BI

Status: vervuld

Locatie: Amersfoort
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl 

 

Bedrijfsprofiel - Developer BI

Onze klant bestaat ruim 40 jaar en is de grootste leverancier in Nederland van HR-, salarisverwerking- en employee benefit - oplossingen. Zij biedt innovatieve ICT toepassingen voor in-service HR- en salarisverwerking, implementatie- en outsourcingsdiensten. Onze klant zorgt voor een passende oplossing, primair gebaseerd op het “Software as a Service” principe, die is afgestemd op de HR- en payrollprocessen van een organisatie. Zij biedt een breed scala aan HR-producten en diensten, van ondersteuning van het administratieve proces voor inkomensberekeningen tot herijking, herontwerp en overnemen van deze processen. Klanten hoeven niet meer te investeren in applicaties, beheer en onderhoud. Zo ontstaat extra ruimte voor de optimalisatie van HR processen en voor meer focus op strategie en beleid.

Er zijn 640 mensen werkzaam die in totaal circa 4.000 bedrijven in instellingen rechtstreeks bedienen, in zowel de profit als de non-profit sector. De not-for-profit sector is een van hun belangrijkste markten, het marktaandeel is zeer hoog. In de top van het bedrijfsleven is sprake van een significant marktaandeel. In het MKB hanteert onze cliënt een nadrukkelijke groeistrategie middels haar Software as a Service oplossingen.

Als marktleider maakt onze klant vaart. Ontwikkeling van praktische, vernieuwende oplossingen en groei in de markt is een continu proces. Onze klant zorgt ervoor dat ze met state-of-the-art producten haar vooraanstaande positie in deze grillige markt behoudt.

 

Functie omschrijving - Developer BI

Mar Recruitment Solutions is nu verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een Developer BI. De Developer BI maakt deel uit van de afdeling Interfacing, bestaande uit 34 medewerkers. Deze afdeling ontwikkelt en beheert applicaties en draagt ze over aan de productieomgeving (straat) binnen Delivery Management. De te ontwikkelen applicaties zijn het best te kenmerken als Front-end applicaties, die via internettechnologie de klant verbinden met de Onderneming. Na ingebruikname van de opgeleverde producten blijft de afdeling verantwoordelijk voor het applicatiebeheer.

Onze kandidaat rapporteert rechtstreeks aan de Manager Interfacing en werkt in een jong en dynamisch team van 9 BI Developers. De sfeer kenmerkt zich door openheid, ruimte voor eigen initiatief en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. 

 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

De Developer BI kan zich uitstekend verplaatsen in verschillende klanten en weet hoe je technische mogelijkheden omzet naar klantgerichte oplossingen. Hij/zij is primair verantwoordelijk voor:

 • Het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van BI-rapportages, -applicaties en functionaliteiten in het Extracting Transforming en Loading (ETL) proces
 • Het bouwen en onderhouden van kubussen
 • Het definiëren van dashboards mbv ProClarity
 • Onderhoud en exploitatie van reportmodels ten behoeve van ad-reporting tool
 • Het proactief onderhoud en vernieuwing van de op basis van Microsoft SQL Server technologie ontworpen Data Warehouse architectuur
 • Performance en tuning van complexe rapportages

 

Functie eisen - Developer BI

 • Leeftijd: vanaf 30 jaar
 • Talen: Nederlands en Engels, vloeiend in woord en geschrift.
 • Opleiding: HBO / WO werk- en denkniveau. Bij voorkeur Microsoft SQL gecertificeerd.

 

De Developer BI is zeer aantoonbaar ervaren met:

 • Het opstellen van technische documentatie
 • De ontwerpmethodieken Dimensional Modeling en Entity-Relationship Modeling
 • Microsoft SQL Server 2005, Microsoft Analysis Services, SQL Server Integration Services (SSIS), SQL Server Reporting Services (SSRS), SQL, MDX, DMX, XML, ProClarity, Visual Sourcesafe en Office. Kennis en ervaring van deze producten op Microsoft SQL 2008 is een pre.
 • Microsoft referentie architectuur concepten
 • Ervaring met .NET is een pre.

 

Renumeratie - Developer BI

Er wordt een volledig en aantrekkelijk remuneratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland