Bel ons Email ons

Solliciteer

BI Engineer

Status: vervuld

Locatie: Eindhoven
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl


Bedrijfsprofiel BI Engineer

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

 

Het gaat om een jong bedrijf dat volop in beweging is. Groot genoeg om een serieuze speler in de markt te zijn, maar klein genoeg (180 man) om je collega’s allemaal te kennen. De organisatie heeft een informele werksfeer en korte lijnen, snelle besluitvorming en biedt veel flexibiliteit (in wat je doet, hoe je je werk doet, wanneer je werkt, hoe je naar je werk komt enz.). Ze stimuleren het nemen van initiatief en constant in ontwikkeling zijn. Je werk beperkt zich niet tot jouw ‘hokje’ maar je moet het juist leuk vinden verder te kijken en ook het initiatief hiertoe nemen. Je kan direct impact maken op de strategie.

 

De organisatie is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Om deze groei maximaal te kunnen blijven continueren, is Mar Recruitment verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een BI Engineer. De beoogde groei kan namelijk alleen gerealiseerd worden door (onder andere) te sturen op data.

 

Functie omschrijving BI Engineer
De BI Engineer maakt deel uit van het datateam op de afdeling IT. Hij/zij rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager. Je werkt met Scrum in een team samen met een BI Analist en een BI Consultant. Daarnaast heb je alle mogelijkheden om mee te denken met het datagedreven maken van de organisatie. Je zorgt voor een betrouwbaar datafundament wat klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Naast de rol van Ontwikkelaar krijg je volop de ruimte om mee te denken met andere IT vraagstukken. Kortom, je werkt mee aan het versnellen van de energietransitie door middel van het werken met data.


Functie eisen BI Engineer

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding op zak
  • Je bent technisch goed onderlegd en neemt meerdere jaren ervaring mee in het ontsluiten van brondata en in cloud/hadoop-technologie.
  • Je beheerst het Microsoft platform en hebt minimaal 3 jaren ervaring met Azure Data Factory. Ervaring met MS Power BI is een absolute pré. Je beschikt over algemene programmeerkennis en bent ervaren in SQL. Je hebt interesse in Streaming Data en Stream Processing-technieken.
  • Je hebt affiniteit met API’s en integraties. Je vindt het leuk om mee te denken over de samenhang van de business applicatie architectuur en hoe je deze op het gebied van integratie kan vereenvoudigen. Kennis van en ervaring met Salesforce is een pré.
  • De organisatie staat aan het begin van het datagedreven werken. Als BI Engineer vind je het leuk om de organisatie te helpen en mee te nemen in deze nieuwe manier van werken. Je krijgt daarbij alle vertrouwen en de ruimte om mee te helpen bouwen aan de data architectuur en de ontwikkeling uit zetten voor de lange termijn.

 

Arbeidsvoorwaarden BI Engineer
Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland