Bel ons Email ons

Solliciteer

BI Consultant

Status: ingevuld

Locatie: Eindhoven
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl

 

Bedrijfsprofiel

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

 

Het gaat om een jong bedrijf dat volop in beweging is. Groot genoeg om een serieuze speler in de markt te zijn, maar klein genoeg (180 man) om je collega’s allemaal te kennen. De organisatie heeft een informele werksfeer en korte lijnen, snelle besluitvorming en biedt veel flexibiliteit (in wat je doet, hoe je je werk doet, wanneer je werkt, hoe je naar je werk komt enz.). Ze stimuleren het nemen van initiatief en constant in ontwikkeling zijn. Je werk beperkt zich niet tot jouw ‘hokje’ maar je moet het juist leuk vinden verder te kijken en ook het initiatief hiertoe nemen. Je kan direct impact maken op de strategie.

 

Data gedreven werken is één van de bouwstenen van de ambitieuze strategie van de organisatie. Mar Recruitment is nu verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een BI Consultant.

 

Functie omschrijving BI Consultant

De BI Consultant maakt deel uit van het datateam op de afdeling IT. Hij/zij  rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager. Als onderdeel van het datateam werk je vooral samen met de BI Analist en de BI Engineer.

Je neemt de organisatie mee in de (nieuwe) manier van werken en in de visie op het gebied van data. Om dit te bereiken:

 • Ontwikkel je concrete plannen om de organisatie in een data gedreven mindset te krijgen
 • Ben jij het data aanspreekpunt voor de organisatie, waardoor je precies weet waar de behoefte ligt wat betreft het werken met data.
 • Vertaal je vraagstukken die in de organisatie spelen naar passende dataoplossingen.
 • Pak je de leiding in specifieke dataprojecten en werk je samen met het team naar een oplossing.
 • Draag je inhoudelijk bij aan de missie en doelstellingen van Ennatuurlijk door middel van diverse initiatieven op het gebied van data gedreven werken.

Kortom, je werkt mee aan het versnellen van de energietransitie door middel van slimme dataoplossingen.

 

Functie eisen BI Consultant

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding op zak.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke rol. Je weet wat het betekent om een organisatie mee te nemen in stap voor stap data gedreven te gaan werken.
 • Je bent technisch goed onderlegd en je zal 40% van je tijd ook actief bezig zijn met de techniek. Je treedt op als sparringpartner en bent het aanspreekpunt voor het data team.
 • Je bent ervaren in het werken met een Datawarehouse, SQL, Data visualisatie en Data Architectuur. Kennis van de Microsoft stack is een absolute pre.
 • Je bent ervaren met het ondersteunen en beheren van IT en data gedreven projecten.
 • Je bent ervaren in het werken binnen een agile omgeving.

 

Arbeidsvoorwaarden BI Consultant

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland