Bel ons Email ons

Solliciteer

Architect Operationele Technologie

Status: vervuld

Locatie: Eindhoven
Contactpersoon: Diana Martinez
E: info@marrecruitment.nl

 

Bedrijfsprofiel Architect OT

Onze klant levert duurzame warmte en koude aan zowel consumenten als zakelijke klanten verspreid over heel Nederland. Die energie komt uit de buurt, want de organisatie koppelt lokale producenten en ontvangers van duurzame energie aan elkaar. Dat doen zij samen met allerlei partners, zoals gemeentes, provincies, het Rijk, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bewonersorganisaties. Hierdoor levert de organisatie een belangrijke bijdrage aan de transitie naar schone, duurzame energie in Nederland.

 

Het gaat om een jong bedrijf dat volop in beweging is. Groot genoeg om een serieuze speler in de markt te zijn, maar klein genoeg (180 man) om je collega’s allemaal te kennen. De organisatie heeft een informele werksfeer en korte lijnen, snelle besluitvorming en biedt veel flexibiliteit (in wat je doet, hoe je je werk doet, wanneer je werkt, hoe je naar je werk komt enz.). Ze stimuleren het nemen van initiatief en constant in ontwikkeling zijn. Je werk beperkt zich niet tot jouw ‘hokje’ maar je moet het juist leuk vinden verder te kijken en ook het initiatief hiertoe nemen. Je kan direct impact maken op de strategie.

 

De organisatie is volop in ontwikkeling en sterk groeiend. Doel is de energietransitie in Nederland te versnellen. De organisatie sluit het liefst zoveel mogelijk woningen en gebouwen aan op haar warmtenetten en is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe netten. Om deze groei maximaal te kunnen blijven continueren, is Mar Recruitment verzocht te bemiddelen in de rekrutering van een Architect Operationele Technologie.

 

Functie-omschrijving Architect OT

De Architect OT maakt deel uit van het team Operationele Techniek, bestaande uit de Strategisch Adviseur OT en de Beheerder OT. Hij/zij rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager.

Je bent dé specialist voor de optimale werking en beveiliging van de Operationele Techniek (i.e. Proces Automatisering of Technische Automatisering) van de organisatie. Als sterk onderlegde kennishouder op het gebied van OT, help je de organisatie om te ontwerpen en adviseer je op tactisch niveau. Hiermee voorzie je interne klanten als Engineering, Asset Management, Realisatie en Operations van architectuur- en ontwerpkennis bij het aanleggen of verbouwen van warmtenetten.

 

Functie eisen Architect OT

  • Je hebt een afgeronde opleiding op zak in de richting van industriële automatisering, mechatronica of elektrotechniek. Je beschikt over een HBO / WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring en beschikt over architectuur- en ontwerpvaardigheden, opgedaan in een geografisch gedistribueerd productieproces.
  • Je bent bekend met bedrijfssystemen (IT) en de operationele omgeving (OT) van productiefaciliteiten, maar zeker ook met ontwerp en integratie van industriële datanetwerken (OPC UA, ModBus, Ethernet Powerlink, Siemens S7comm, PROFIbus, PROFInet).
  • Je bent bekend met de geldende wetten en richtlijnen op het gebied van security binnen het OT-domein zoals ISA99/IEC 62443 en Wbni.
  • Ervaring binnen de energiebranche en met de energietransitie is een pré.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

 

Arbeidsvoorwaarden Architect OT

Er wordt een volledig en aantrekkelijk renumeratiepakket geboden voor een uitstekend gekwalificeerde kandidaat m/v.

 
   « Article overview

Kies een baan waarvan je houdt,

en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven werken.

Confucius

Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

 

T: +31 20 773 52 09

M: +31 6 52 41 23 80

Regus Amsterdam Teleport Towers

Kingsfordweg 151

1043 GR AMSTERDAM

Nederland